De tre kundmötena

MHM Consulting

De tre kundmötena i butik - öka lönsamheten genom att förstå hur de kan påverka kundmötet


Bara i Sverige sker det dagligen ca 25 miljoner kundmöten.   25 miljoner tillfällen att påverka och  marknadsföra din produkt eller tjänst. Kundmötet är viktigt för framgång.  En missnöjd kund kan leda till en förlorad kund. *Nästan 70 % säger att de slutar handla i  en butik på grund av personalens dåliga uppträdande. 


Men kundmötet börjar mycket tidigare än vid det personliga mötet.   Det  startar redan när kunden skapar sitt första intryck av butiken. Det kan var när kunden passerar förbi butikens skyltfönster eller när man surfar in på företagets hemsida.


Det andra kundmötet är det  tysta" kundmötet. Inne i butiken får kunden mycket information från skyltning, inredning, belysning som hjälper och leder henne till sitt köpbeslut. Dina kunder vill bli inspirerade och få tips och idéer. Du påverkar kundens köpbeslut genom hur och var du placerar  dina produkter.


Sist men inte minst ”det personliga kundmötet”. Här har du oändliga möjligheter att genom, analys av kundbehovet, genom information om ditt företag och dina produkter skapa avslut, merköp och lojalitet. Du hjälper och stärker kunden i sina köpbeslut. Alla tre kundmötena är lika viktiga. Fallerar du i ett möte kan det påverka hela kundens upplevelse. Lyckas du får kan du få en trogen och lojal kund som sprider ditt varumärke vidare.


Utbildningen ger dig en större förståelse hur du kan påverka kunden genom De tre kundmötena:


  1. Det första intrycket
  2. Det tysta kundmötet
  3. Det personliga kundmötet


Under utbildningen går vi bland annat igenom parametrar som ni har möjlighet att påverka och som leder till ökad kundnöjdhet, samtidigt  som det skapar förutsättningar till bättre   (mer)försäljning och lönsamhet.


Kundmötet riktar sig både till dig  som dagligen möter kunden, men även till dig som är i ledande position och kanske är lite längre ifrån det dagliga kundmötet.


Pris (ex moms):

Pris: 1 450  kr per person inklusive tilltugg och fika. Gå två för  2 000 kr, gå tre för   2 500 kr


  • 2020 TBD

Alt boka via; info@mhmconsulting.se eller telefon 070 311 74 49.Copyright © All Rights Reserved